Waar kunt u goede led verlichting kopen?

Led verlichting kopen kan bij diverse webshops en ook bij de lampen speciaalzaken. Specialisten kunnen u ook uitgebreid adviseren over de mogelijkheden van de led lampen. Welke lampen u het beste op welke plaatsen kunt gebruiken en welke besparingen het voor u op kan leveren.

Led licht is er in veel verschillende soorten en maten en de daarbij behorende aansluitingen. Het is dan ook goed dat u goed voorbereid te werk gaat. Welke lampen gebruikt u op dit moment en wat is het vermogen? Welke sfeer wilt u bewerkstelligen en moeten de lampen dimbaar zijn? U kunt een led bespaarcalculator gebruiken om te kijken hoeveel energie u kan besparen.

Hoe gaat u te werk bij het aanschaffen van ledverlichting

Maak een overzicht van de lampen die u wil vervangen. Kijk daarbij ook naar eventuele kleuren en leg dit voor aan de experts. Zij kunnen u volledig adviseren wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk begrijpen wij dat het een aardige investering is, maar deze verdient u al snel weer terug in uw energiekosten. Een led lamp gaat veel langer mee dan de oude gloeilamp en is veel zuiniger in het gebruik.

Waar moet u op letten?

Uiteraard naast de lampen die u nodig hebt en de aansluitingen is het belangrijk om een betrouwbare leverancier te raadplegen. Lees daarbij de referenties van klanten, wat is de bereikbaarheid en hoe zit het met de garantie en service. Standaard zit er op de lampen vaak 2 jaar garantie. Dit is dus een belangrijk punt om op te letten. En natuurlijk niet te vergeten, wat zijn de betaalmogelijkheden? Koopt u de lampen via een webshop, let dan op de certificaten van deze shop.

Led lampen voor bedrijven

Hebt u plannen om een grote hoeveelheid aan te schaffen? Dan kunt u bij uw leverancier een op maat gemaakte offerte aanvragen. U kunt bij de aanvraag aangeven wat uw wensen zijn voor wat betreft de led verlichting binnen en uw bedrijf. Daarbij ontvangt u tevens informatie over de subsidies die kunnen worden aangevraagd en een volledige kosten en baten analyse. Zodat u volledig op de hoogte bent van wat uw investering is en wat u hiermee terug kunt verdienen.