Schoorsteenkap voor iedereen

Hallo! welkom bij mijn nieuwe blog over woningen. Vandaag wil ik het met je gaan hebben over een schoorsteenkap en schoorsteen. Ik hoop je kennis te laten maken met welke mogelijkheden er zijn en waar je dit het beste kan bestellen. Veel leesplezier!

Schoorsteen & Schoorsteenkap

Je kent het wel, je zit ‘s avonds lekker op de bank. Je opent een fles wijn, en geniet van een mooie film. Je man komt thuis, geeft je een kus en ploft op de bank. Wat zou er nog mooier zijn dan dit ideaal beeld? Juist ja. Een schoorsteen. Hoe heerlijk is het als je man thuis komt en heerlijk de schoorsteen met echt hout aanzet? Die geur die je tegemoet komt, de sfeer die het in huis brengt en ook nog eens hoe elegant het staat om een schoorsteen te hebben. Maar niet alleen van binnen ziet een schoorsteen er heerlijk uit. Ook aan de buitenkant staat dit geweldig! Dit plaatje maak je helemaal af met de juiste schoorsteenkap. Voor ieder huis is er een juiste schoorsteen kap. De een wil graag een vierkante, de ander een sprookjes schoorsteenkap. Alles is mogelijk met de juiste schoorsteen kap. Daarnaast ruikt het niet alleen binnen maar ook buiten geweldig!

Inspirerende schoorstenen

Zoals ik al aan had gegeven past bij elk huis een juiste schoorsteen. Zo hebben wij vrienden die binnen een heerlijke open haard hebben met een schoorsteen die perfect past bij hun huis. Daarbovenop hebben ze een mooie schoorsteenkap die past bij de vorm en de sfeer van hun huis. Een ander stel die wij kennen hebben echt een sprookjes huis. Een open haard gemaakt van rode stenen, met een schoorsteen en een gebogen schoorsteenkap erop. Bovenop staat dan zo’n echte ouderwetse windwijzer en een vonkenvanger.

Waar haal je een goede schoorsteenkap?

Een schoorsteenkap is het einde van je schoorsteen. De finishing touch zoals velen zouden zeggen. Zelf heb ik mijn schoorsteenkap gekocht bij schoorsteenkap.nl. Zij weten precies welke schoorsteenkap het beste past bij je huis, of je een vonkenvanger nodig heb en ze doen de aansluiting ook nog eens erg snel! Daarnaast hebben ze verschillende schoorstenen en schoorsteenkappen zodat alles echt persoonlijk wordt. Ik ken namelijk ook bedrijven die ik in mijn zoektocht tegenkwam, die 1 schoorsteenset hebben. Super goedkoop, maar echt rommel. Toen ik eenmaal met schoorsteenkap in contact was, wist ik het zeker. Deze partij weet waar ze het over hebben, en kunnen mijn verlangen waar gaan maken.

De werkwijze van schoorsteenkap

Na mijn aanvraag via hun website kwam ik al snel in contact met een van de verkopers. Dit was niet zomaar een verkoper. Het was een man vol passie voor schoorsteenkappen. Dat had ik nooit verwacht! Deze schoorstenen man kon zijn passie voor schoorsteenkappen vol overtuiging overbrengen op mij. Ik was meteen verkocht. Hierna kwam er iemand langs om bij mij thuis mijn schoorsteen op te meten. Hij keek ook gelijk welke schoorsteenkap het beste bij mijn huis zou passen. Een korte tijd hierna kwamen ze de schoorsteenkap monteren. Dit ging zo snel. Dat had ik niet verwacht.

Dus wil je ook een mooie schoorsteenkap? Ga dan naar schoorsteenkap.nl