Laat direct glasschade herstellen op een professionele manier

Wanneer er vocht aan de binnenzijde van glas komt, spreekt men van een lekkage. Het vocht tussen de glasplaten van het dubbelglas is niet te verwijderen. De grootste oorzaak is vaak het einde van de levensduur van het glas. Ongeveer na 10 jaar. Het is raadzaam meteen een experts te raadplegen. Dubbelglas kan ook lek gaan, door het verkeerd plaatsen. Zorg dus dat u een deskundige in huis haalt. Bij glasservicedirect kunt u offertes opvragen van diverse glaszetters bij u in de regio, die vrijwel meteen de schade voor u kunnen herstellen. Op een professionele en zorgvuldige manier.

Waar bestaat dubbelglas uit?

Dubbelglas ook wel isolatieglas genoemd, bestaat uit twee glasplaten die luchtdicht met elkaar verbonden zijn. De lucht daartussen zorgt voor de isolatie. Lucht heeft een hoge warmteweerstand. Daarom ziet u tegenwoordig in de meeste nieuwbouwhuizen dubbel glas terug. Enkel glas heeft geen isolerende ruimte vanwege de enkele glasplaat. De warmte wordt direct naar buiten geleid en niet vastgehouden in de woonruimte. Dit geeft meer kou in uw woning. De spouwvulling en coating van het dubbel glas zorgen voor de isolatie. Vanaf hoog rendement glas wordt de spouw gevuld met speciaal isolerend gas. De coating die over het HR glas komt, zorgt ervoor dat de warmte van binnen terug wordt gereflecteerd.

Ik heb glasschade, wat nu?

U kunt glasschade hebben aan uw woning door een inbraak, of een onverwachte gebeurtenis. In beide gevallen moet er snel een glaszetter ingeschakeld worden. Als er politie bij betrokken is, dan zullen zij dit in gang zetten. Als de oorzaak bij u ligt, kunt u zelf een glasbedrijf laten komen. Wacht hier niet te lang mee. Het hangt wel af van uw verzekeraar, maar de meeste van onze glaszetters kunnen dit direct declareren. Neem gerust contact met ons op en wij zoeken het graag voor u uit.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *