Geïnteresseerd in een opslagruimte Utrecht?

Staat er binnenkort een verhuizing voor de deur? De kans is groot dat je tijdelijk een gebrek aan ruimte hebt. Bijvoorbeeld doordat je vervroegt je oude woning moet verlaten en nog even op je nieuwe woning moet wachten, of vanwege bijvoorbeeld een verhuizing naar het buitenland terwijl je graag je inboedel nog even opslaat in Nederland. Wat de reden ook is, een opslagruimte Utrecht kan de uitkomst bieden. Er zijn meerdere mogelijkheden als het gaat om het huren van een opslagruimte Utrecht. Hieronder staan ze voor je op een rijtje.

Opslagdepots
Verschillende verhuisbedrijven beschikken over opslagdepots. Dit zijn elektronisch beveiligde klimaat gecontroleerde kisten of containerloodsen. Deze kisten of containerloodsen bieden voor duizenden mensen dé uitkomst.

Service aan huis
Er is een nieuwe beweging binnen de service rondom het huren van een opslagruimte Utrecht. Steeds meer bedrijven leveren aan huis, er zijn echter maar weinig goederen of diensten die niet aan huis geleverd (kunnen) worden. Ook bedrijven die zich bezighouden met de verhuur van opslagruimten zijn hierin meegegaan en leveren een nieuw soort service, namelijk: service aan huis. Met deze service, kunnen de spullen die je opgeslagen wilt hebben aan huis opgehaald worden en in een professionele vrachtwagen geladen worden. Via een speciale app zie je vervolgens precies welke spullen er opgeslagen staan en kun je aangeven welke spullen je weer terug wilt en wanneer je dit wilt. Een groot voordeel is dat de spullen ook geleverd kunnen worden op je nieuwe adres.

Self storage
Bij self storage, wordt geacht dat je alles rondom het opslaan van je spullen, het huren van een box en het verhuizen van je spullen naar de opslagruimte Utrecht zelf regelt. Meestal zitten de bedrijven die aan deze vorm van storage doen, op een industrieterrein gevestigd. Een groot voordeel aan deze manier van storage is dat je over het algemeen zeer flexibele toegangstijden hebt, in tegenstelling tot de meeste andere manieren van storage.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *