Zomers weer = Buiten genieten

Met een prachtige zomer voor de deur bent u het vast zat om deze prachtige zomerdagen binnen te moeten vertoeven. Als je de ruimte hebt is het natuurlijk fantastisch om ook in je eigen tuin lekker te kunnen relaxen in je eigen op maat gemaakte houten veranda. Deze blog is erop gericht om je te overtuigen om in de zomer lekker buiten in je eigen tuin te zitten dan dat je de deur uit moet of dat je binnen gaat zitten.

Houten veranda in uw tuin

Met prachtig zomerweer gaat er natuurlijk niets boven heerlijk genieten van het buitenleven. Hiervoor kan je natuurlijk lekker naar het park of naar vrienden waar je heerlijk buiten kunt zitten, maar waarom zou je weg van huis moeten om van het heerlijke weer te kunnen genieten? Er zijn veel verschillende mogelijkheden om een exclusieve houten veranda op maat te maken. Zo heb ik nu in mijn tuin een prachtig afgewerkte houten veranda op maat staan van Van Roekel Bouw en Houtbouw. Hierin kan ik nu optimaal genieten van het prachtige weer. Als ik ‘s middags lekker in de zon wil zitten kan dat, en als het me te warm wordt kan ik de zonwering met een druk op de knop laten zakken.

De hele tuin zomerproof

Toen ik mijn nieuwe veranda heb laten bouwen in mijn tuin, heb ik meteen geïnformeerd naar de mogelijkheden om berging in mijn tuin te plaatsen. Zo heb ik later een nieuwe berging laten bouwen door de vakmannen van Van Roekel. Tussen mijn vraag of ze een berging konden bouwen en het moment dat de berging in mijn tuin stond zaten maar 3 weken! Ik kan er alles in kwijt van mijn fiets tot aan de kliko’s en al het gereedschap van mijn man. Ook ziet de berging er nog eens mooi uit en matcht deze mooi met mijn tuin en veranda.

De vakmannen van Van Roekel

Een groot compliment wil ik graag geven aan de werknemers en baas van Van Roekel Bouw en Houtbouw. Deze hebben vakwerk geleverd. Van A tot Z hebben ze me geholpen met het samenstellen van mijn droomtuin. Ze hebben me advies op maat gegeven. Ik twijfelde een beetje welke houtsoort het best zou matchen met mijn woning. Ze nemen echt de tijd voor je en hebben me perfect geholpen. Ook over de prijs was ik zeer te spreken, deze viel me enorm mee voor de kwaliteit die ze leveren. Ook zijn ze niet lang in mijn tuin zelf bezig geweest omdat ze de complete veranda en berging eigenlijk al compleet maken in hun werkplaats. Vervolgens hoeven ze dit alleen nog maar in elkaar te zetten en klaar is kees! Nu kan ik van de zomer heerlijk genieten in mijn tuin. Super blij met het resultaat!