Vloer verwijderen voor een compleet nieuwe look

Ben je je inrichting en interieur na een tijdje helemaal zat? Denk eens out-of-the-box en laat een volledige nieuwe vloer leggen in je huis! Al heb je tapijt, parket, plavuizen of een houten vloer, deze kan je allemaal laten verwijderen. Niets is te gek. Het verwijderen van een vloer is een zware en tijdrovende klus. Dus laat uw vloer verwijderen door een professional. Bij Pul Vloerbewerking werken tal van ervaren experts als het gaat om vloeren verwijderen. Door met professionele machines te werken, verwijderen ze de vloer niet alleen netter, maar ook veel sneller!

Vloer egaliseren

Wanneer je eruit bent wat voor nieuwe vloer je wilt – of dat nou tapijt, PVC of parket is – moet je beginnen met een goede ondervloer. De experts van Pul Vloerbewerking kunnen uw vloer egaliseren, zodat de hechting van de nieuwe vloerbedekking optimaal is. Eventueel voorzien ze de vloer zelfs van een waterafstotende coating, zodat je verzekerd bent van topkwaliteit!

Wat voor nieuwe vloer te kiezen?

Als het gaat om het leggen van een vloer, zijn er natuurlijk talloze opties. We lichten een aantal opties uit met de voordelen die erbij horen. We starten met de vloer die iedereen kent: De houten vloeren!

  • Houten vloeren zijn prachtig wanneer ze goed matchen met het interieur. Ook zijn er met houten vloeren veel verschillende mogelijkheden, waardoor je het altijd wel kunt matchen. Wist je dat een houten vloer ook erg duurzaam is? Een prachtige eiken vloer gaat lang mee en zal weinig slijtage vertonen. Doordat houten vloeren zo lang mee gaan, hebben ze een tijdloos karakter. Je kunt ze goed matchen met een klassiek, modern en zelfs strakke inrichting van je woning. Ook zijn er veel mogelijkheden als het gaat om houtsoorten, verschillende kleuren en legpatronen.
  • Een andere mogelijkheid voor een nieuwe vloer is de welbekende PVC vloer. Eén van de grootste voordelen van PVC vloeren is dat ze tegen een (flink) stootje kunnen. Ideaal voor een huishouden waar veel mensen komen en rondlopen. Ook is een PVC vloer erg goed te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Zo geleiden PVC vloeren de warmte perfect, zo wordt er weinig tot geen warmte tegengehouden. Tenslotte zijn PVC vloeren goed voor mensen die van rust houden. Ze absorberen het geluid erg goed, wat natuurlijk erg fijn is.
  • Last but not least: de tijdloze tapijtvloer. En tapijtvloer is te verkrijgen in vele soorten, kleuren en hoogtes. Deze vloer is de meest comfortabele vloer van alle vloeren. Het maakt weinig tot geen geluid als je erop loopt, het is zelden koud en is heerlijk zacht. Zo ga je liever even languit op een tapijtvloer liggen dan op een harde houten vloer. Ook in combinatie met vloerverwarming is tapijt net als de PVC vloer een aanrader. Een tapijtvloer is ook goed tegen slipgevaar. Je zult er zelden over uitglijden als je bijvoorbeeld op je sokken door het huis loopt.

Zoals je kunt lezen zijn er veel mogelijkheden als het gaat om nieuwe vloeren in je woning. Let er wel op voor je een nieuwe vloer (laat) aanleg(gen) je eerst de oude vloer goed moet (laten) verwijderen en/of egaliseren. Een gladde ondergrond zorgt voor een goede basis voor je nieuwe vloer. Zo kan deze weer jaren mee!

Je vloer laten verwijderen door echte experts? Ga dan naar pulvloerbewerking.nl