Uw huis afkoelen in de zomer zonder ongedierte?

In de zomermaanden wilt u natuurlijk het liefst de hele dag alle deuren en ramen openhouden voor frisse lucht. Een beetje frisse wind kan de kamertemperatuur flink laten afkoelen. Helaas zijn de zomermaanden ook de beste maanden voor ongedierte in huis. Wanneer u de ramen opzet heb je al gauw kans op muggen, wespen, fruitvliegen en nog veel meer. Hoe zorgt u ervoor dat u uw huis kunt afkoelen zonder ongedierte binnen te krijgen? Wij geven de tips om het ongedierte buiten de deur te houden.

Plissehordeur
Wilt u genieten van de frisse lucht van buiten zonder ongedierte? Dan is een plissé hordeur de beste optie. Zo hoeft u de ramen en deuren niet dicht te houden en voorkomt u dat het warm en klam gaat aanvoelen. U kunt zo’n hordeur laten plaatsen in het deurgat. Op deze manier kunt u de deur openhouden, maar kan er geen ongedierte naar binnen. U geniet van een frisse wind, maar de wespen, vliegen en muggen blijven gewoon buiten.

Ventilator
Natuurlijk kunt u tijdens de zomerdagen ook uw ramen en deuren dichthouden. Om het binnenklimaat dan toch op positieve wijze te stimuleren kunt u een ventilator plaatsen. Zo kunt u uw huis laten afkoelen zonder dat u de ramen open hoeft te doen. Wanneer u de gordijnen dicht houd overdag laat u ook geen zonlicht binnen en blijft het over het algemeen erg koel in huis. Dit is natuurlijk alleen een goede optie wanneer u zelf niet thuis hoeft te zijn de hele dag.

Airco
Wanneer u een airco in huis laat plaatsen is het cruciaal om alle ramen en deuren dicht te houden. Op deze manier is het resultaat van de airconditioner optimaal. Doordat u alle ramen en deuren dicht kunt houden heeft u ook geen last van ongedierte. We zien steeds vaker dat mensen een airco in huis laten plaatsen. Zo blijft het huis koel en bent u niet in de weer met al het ongedierte. Uw huis koel houden in de zomermaanden dat kan soms voelen als topsport. Toch hoeft het helemaal niet zo ingewikkeld te zijn om het hoofd en huis koel te houden. Heeft u graag een frisse wind door het huis? Zorg er dan altijd voor dat u een hordeur laat plaatsen. Zo bent u gegarandeerd van het feit dat er geen ongedierte binnenkomt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *