Stalen binnendeuren

Hee! Alweer een nieuwe blog over ons huis. Dit keer gaat het over onze stalen binnendeuren. Hier hebben wij een geweldige site gevonden! Je kan op die site zelf je stalen binnendeur samenstellen. Dit hebben wij dus ook gedaan. Verder laat ik je de top 4 dingen weten die je moet weten voordat je stalen deuren gaat aanschaffen. Heel veel leesplezier!

De weg naar stalen binnendeuren

Toen ik laatst bij vrienden was werd ik geconfronteerd met hun geweldige deuren. Het viel mij op dat ze hun standaard witte houten deuren omgeruild hadden voor een mooie stalen binnendeur. Wat een verandering was dat zeg! Er kwam ineens veel meer licht binnen en de deur was er ook een stuk mooier op geworden. Na het bewonderen lieten zij mij de website van stalendeuropmaat.nl zien. Hier kreeg ik een duidelijke en mooie configurator te zien. Ik kon zelfs de maten van mijn deuren en muren invoeren. Hierna zag ik meteen hoe het in een testomgeving eruit ging zien. Toen ik eenmaal thuis kwam was ik niet gelijk verkocht. Ik wou eerst zelf nog rondkijken. Ik maakte een lijstje met punten die ik belangrijk vond.

4 dingen die je moet weten voor je een stalen deur aanschaft

Welk lijstje ik maakte zal ik zo gaan vertellen. Wat ik het belangrijkste vind is dat je niet zomaar mijn advies over neemt. Ga zelf nadenken, bekijk wat jij belangrijk vindt. Voor mij waren deze 4 punten echter heel erg belangrijk. Succes!

  1. Expertise. Als eerste is het voor mij erg belangrijk dat iemand die mijn huis verbouwd ook expertise heeft in wat hij of zij doet. Zo wil ik niet dat iemand mijn deuren vervangt die eigenlijk een slager is. Ik wil gewoon goede producten waar ik lang naar moet kijken
  2. Kwaliteit. Ik vind het erg belangrijk dat mijn huis kwaliteit uitstraalt. Daarom hecht ik ook veel waarde aan kwaliteit.
  3. Garantie. Mocht ik mij toch een keer vergist hebben in de expertise en de kwaliteit wil ik wel de garantie hebben dat mijn deuren lang mee gaat. Ik wil niet elk jaar een nieuwe deur moeten kopen. Dat wordt dan wel een heel duur grapje. Daarom is garantie ook erg belangrijk voor mij.
  4. Prijs. Naast dit alles vind ik dat de prijs wel betaalbaar moet zijn. Alhoewel ik liever iets meer betaal en dat de service en kwaliteit beter is. Blijft de prijs wel erg belangrijk. Ik kan mijn geld maar 1 keer uitgeven. Daarom wil ik wel een betaalbare partij.

De juiste partij voor de deuren

Na het lijstje opmaken, de zoektocht en veel offertes opvragen kwam ik alsnog uit bij stalendeuropmaat.nl. Wat erg grappig is, want daar begon mijn zoektocht ook! Ik heb thuis de configurator nog eens uitgevoerd en een offerte opgevraagd. Al snel werd ik gebeld voor een afspraak. Na een goed kopje koffie en een leuk gesprek merkte ik al snel dat deze partij aan al mijn punten voldeed. Ze hebben al 20 jaar ervaring, bieden een 100% tevredenheidsgarantie en daarnaast ook nog eens 10 jaar garantie op het product zelf! Ik heb gezegd dat zij het mogen doen en binnen een maand had ik mijn nieuwe stalen deuren. Echt geweldig.