Mr.Maria: Design voor je kinderkamer

Wanneer je in verwachting bent van een jongen of meisje kan je voor het eerst aan de slag met het inrichten van een babykamer en dat is natuurlijk hartstikke leuk! Maar naarmate je kindje ouder wordt, moet zo’n kamer ineens helemaal anders ingericht worden. Er is niets zo veranderlijk als een leuke kinderkamer waar je kindje zich helemaal op zijn gemakt voelt en de Designers van Mr. Maria spelen hier op in. Met de producten van Nijntje krijgt elke kinderkamer een warme, vertrouwde uitstraling.

Over Mr.Maria

Mr.Maria is een Nederlands designbureau dat zich heeft gevestigd in het hartje van Amsterdam. Zij laten zich bij hun ontwerpen inspireren door de natuurlijke onschuld van kinderen. Hun producten zijn dan ook vooral gericht op kinderen, maar de schitterende lampen die zij ontwerpen staan ook goed in elk interieur. Mr. Maria dankt zijn bekendheid met name aan, Nijntje, het Nederlandse icoon. Nijntje is namelijk wereldwijd populair en in bijna elke kinderkamer kom je wel een Nijntje lamp tegen van Mr.Maria. Mr.Maria heeft zelfs een prestigieuze ‘Red Dot Award’ gewonnen met hun lamp ‘Nijntje’s eerste licht’.

Nijntje eerste licht

Nijntje eerste licht is de perfecte nachtlamp voor kinderen en een ideaal kraamcadeau. Deze lamp van 30 cm hoog geeft een warme gloed af en is zelfs op afstand bedienbaar. Dit herkenbare vriendje kan mee op reis en kan ook gewoon mee met een logeerpartijtje. Zo heeft je kind altijd een vertrouwd en herkenbaar vriendje in de buurt, waar hij of zij ook slaapt.

Meer van Mr.Maria

Van Mr.Maria vind je nog meer Nijntje producten. Naast Nijntje eerste licht kan je ook de grotere lampen, Nijntje Original en Nijntje XL kopen. Mr.Maria heeft ook een hanglamp van Nijntje op een wolkje en er is zelfs een reusachtige Nijntje Icon. Dit is een 2 meter hoog beeld van Nijntje en deze is vaak te bewonderen in grote warenhuizen, zoals de Bijenkorf. Naast lampen heeft Mr.Maria ook Nijntje zitzakken en een zitje in de vorm van het hondje ‘snuffie’.

Vriendjes van Nijntje

Naast Nijntje, heeft Mr.Maria ook lampen van andere vriendjes. Dit zijn eenzelfde soort lampen, maar dan van het Olifantje Kokeshi of het Beertje Brown. De lampen van Mr.Maria stalen een mooie, warme gloed uit en hebben allemaal een herkenbare, gemoedelijke uitstraling. Met de speciale LED-module kan je bovendien de lamp op afstand bedienen, zodat je kindje niet wakker wordt als jij het licht uitdoet. Dat maakt de lampen van Mr.Maria ideaal voor elke kinderkamer!