Hoe kun je jouw interieur een extra boost geven?

Ben je niet tevreden over jouw huidige interieur en wil je daar graag verandering in brengen? Wanneer je hier niet eerder ervaring met hebt is dat niet altijd even gemakkelijk. We geven in dit artikel een aantal tips om het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wil je je verder verdiepen in interieur neem dan eens een kijkje in een interieurblog.  

Verf de muren

Het schoonhouden van de muren is vrijwel onmogelijk. Dit wel natuurlijk niet zeggen dat je er niets aan kunt doen. Laat daarom ook eens in de zoveel tijd de schilder komen zodat de muren worden voorzien van een likje verf. Wanneer je zelf voldoende tijd over hebt kun je natuurlijk ook kiezen dit zelf te doen. Door het verven van de muren krijg je al snel het ‘nieuwe’ gevoel weer terug.

Zorg ervoor dat er geen leegte in je huis is

Een aantal lege muren in je woning zorgen voor iets onpersoonlijks en al helemaal niet als iets wat thuis voelt. Het kan daarom ook geen kwaad om een aantal persoonlijke dingen aan de muur te hangen, waar je goede herinneringen aan hebt of misschien ben je juist fan van een bepaald kunstwerk. Kortom schroom niet om je muren vol te hangen. Let wel op dat hier niet in wordt doorgeslagen.

Raambekleding

Wellicht denkt niet iedereen dat versieren van je ramen een invloed heeft op je interieur. Het heeft echter veel invloed. Het kan de sfeer verhogen en je kunt ook spelen met de lichtinval met behulp van lamellen in je woning.

Geef je meubels een boost

Wil je jouw meubels een boost geven? Dit kan ook door een aantal wielen onder de meubels te plaatsen. Wil je gaan voor een vintage uitstraling? Dan kun je ervoor kiezen om vintage wielen onder je meubels te plaatsen. Uiteraard zijn er verschillende manieren om je interieur te onderscheiden. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een industriële look te geven aan je interieur. Kortom het plaatsen van wielen onder je meubels kunnen een extra boost geven aan je interieur en je onderscheiden van ieder ander interieur.