De nieuwe interieurtrends voor de herfst 2018 – 123woontrends

We zijn allemaal heel erg nieuwsgierig naar de nieuwste trends voor het najaar van 2018. De nieuwe interieurtrends van 2018 waren en zijn veelbelovend. Hier zitten een aantal trends tussen die we gelijk toe kunnen aan ons bestaande of nieuwe interieur.

Interieurtrend: Oude materialen

Eindelijk komen er weer accessoires en andere meubels terug wat vroeger helemaal hip was. In de herfst van 2018 kan je je oude interieur van jouw opa of oma gebruiken als inspiratie, want oma’s interieur word helemaal hot in de herfst van 2018. Wat ook helemaal weer in word is patchwork dekens, hele felle kleuren zoals oker geel en felrood en zelf de klapper op de vuurpijl…  bloemetjesgordijnen. Je kunt al deze meubel – accessoires met elkaar combineren alles kan! Wel belangrijk is dat je een rustige en natuurlijke basis als kleur gaat gebruiken. Ook leuk is het combineren van een oud tv meubel en daar leuke accessoires in verwerken.

Vind je dit nu helemaal te gek dan zouden wij als team gaan voor de bloemetjesbehang. Deze springt er echt uit en word dan echte eyecatcher in jou woning of bedrijfsruimte. Wat leuk is om te combineren is een oude eiken tafel in die oude kleur bruin.. ( het liefst zo oud mogelijk ) i.c.m. met een stoere poef.

De Jaren 70 interieurtrend

Jaja nog een interieurtrend waarmee we terug in de tijd gaan.. De trends die destijds helemaal in waren zijn retro vormen, en het bekende okergeel zoals ik hier hierboven ook al beschreef. Deze  interieurtrends mogen weer teruggebracht worden in ons interieur. Felle kleuren zijn weer helemaal hot en niet weer weg te denken, vooral te kleuren geel, felrood, maar ook oranje . En natuurlijk het allerliefst in velvet. Je ziet het overal weer terug in de grote woonboulevards en zelfs bouwmarkten die dit in hun assortiment hebben. Zachte materialen, en ronde vormen maar ook mooie en oude rotan stoelen zijn een juiste toevoeging aan uw interieur. Vind je dit een leuk idee of wil je ideeën op doen? Je kunt ook altijd even naar onze webshop gaan of blog om verschillende interieur ideeën op te doen.

Bloemen en Takken

Houd je van een jungle, maar heb je eigenlijk geen groene vingers? Dan ga je happy worden van de deze trend: nep bloemen zijn weer helemaal hot. Ja, echt. Tegenwoordig worden er hele mooie nep bloemen gemaakt die je gerust kan laten zien in jou bestaande of nieuwe interieur.

Ben je nou heel benieuwd geworden naar nog meer trends of wil je graag een kijkje nemen wat het nieuwste aanbod is op meubelgebied surf dan snel naar onze meubel webshop 123woontrends.

Wij hebben meer dan 500 artikelen gepresenteerd in onze webshop en allemaal uit voorraad leverbaar en binnen enkele bij uw als consument gratis thuisbezorgd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *