5 designer musthaves voor jouw woning

Echte design meubelen zijn misschien prijzig, maar het zijn wel echte eye-catchers in je interieur. Verfraaide vormen, hoogwaardige materialen, optimaal comfort en natuurlijk oog voor detail. Daar draait het om bij deze designer meubelen die je echt in je woning wilt hebben staan.

Vitra stoelen

Vitra is een heel bekend merk in de design wereld, en dat is niet voor niets. Want met het designer duo Charles & Ray Eames hebben zij een aantal prachtige stoelen ontwikkeld, die door tal van meubelproducenten wordt gemaakt en gekopieerd. De Plastic Armchair van Vitra heeft de wereld intussen veroverd en wordt met recht een design klassieker genoemd.

Montana kast

Montana is het merk dat zich heeft toegelegd op het ontwikkelen van kasten en opbergsystemen. Het bedrijf is opgericht door de bekende ontwerper, Peter Lassen. Naast compleet op maat gemaakte kastensystemen, zijn er van dit merk ook een aantal schitterende ontwerpen gemaakt door designers als Verner Panton, Arne Jacobsen en Jakob Wagner. De Bend Sculptural Shelf, ontworpen door Peter Lassen zelf is zo’n kast die jij gewoon in je woonkamer of kantoor wilt hebben staan. Deze kast is in maar liefst 42 kleuren verkrijgbaar, zo vind je altijd wel een passende kleur voor jouw interieur.

Louis de Poortere vloerkleed

Louis de Poortere is een bekend merk dat zijn wortels heeft in België. Al sinds de middeleeuwen stonden de Belgen bekend om hun prachtige textiel. Het Nederlandse bedrijf LEOXX produceert niet alleen vloerkleden, maar ook complete karpetten van dit mooie merk in maar liefst 80 verschillende patronen. Louis de Poortere vloerkleden zijn gemaakt om te verleiden en hebben een positieve invloed op de akoestiek van je woning. Ideaal voor als jij je huis strak en minimalistisch wilt inrichten.

Biegert & Funk Klok

Het Duitse design duo Marco Biegert en Andreas Funk hebben de traditionele klok helemaal op zijn kop gezet. De stijlvolle tegel van de Qlocktwo laat namelijk de tijd zien, zoals je hem zou lezen. Dit is een echte eye-catcher voor elke woning. Naast de twee wandklokken, kan je de Qlocktwo van Biegert & Funk ook als tafelklok kopen. En mocht je overwegen om je huis een grondige make-over te geven, dan kan jij je Qlocktwo ook voorzien van een nieuw frontje dat helemaal past bij jouw interieur.

Luceplan lampen

Zeg je design, dan zeg je Luceplan. Dit Italiaanse merk heeft zich helemaal toegelegd op het creëren van mooie, stijlvolle verlichting. Luceplan heeft een uitgebreid assortiment van verschillende collecties, waardoor jij in je interieur kunt spelen met verschillende kleuren, materialen en groottes.